Η Ομάδα

ppCITY > Η Ομάδα
dotsoft logo

DotSoft

Ε-Solutions

Η DOTSOFT είναι μια, δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία, αμιγώς ελληνικών συμφερόντων, παροχής λύσεων ηλεκτρονικού επιχειρείν (e-business), δικτυακών υπηρεσιών και λύσεων στον χώρο του Internet.

logo get square

GET

Geospatial Enabling Technologies

Η GEOSPATIAL ENABLING TECHNOLOGIES (GET) ιδρύθηκε το 2006, εδρεύει στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες με σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία στη διαχείριση και αξιοποίηση της χωρικής πληροφορίας, στα ανοικτά πρότυπα, το ανοικτό και ελεύθερο λογισμικό, στα ανοικτά δεδομένα και στο φυσικό περιβάλλον.

commonspace logo square

Commonspace

Η commonspace παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα των χωρικών στρατηγικών, της αρχιτεκτονικής, της κοινωνικής έρευνας, του αστικού και περιβαλλοντικού σχεδιασμού και του συμμετοχικού σχεδιασμού μέσω καινοτόμων εργαλείων και διαδικασιών.

sociality logo square

Sociality

Κοοπερατίβα Ψηφιακής Επικοινωνίας

H Sociality εστιάζει στην σύνδεση της ψηφιακής επικοινωνίας με την καθημερινή πρακτική. Θεωρεί ότι η διαδικασία της ψηφιοποίησης αποτελεί ευκαιρία και για αναδιοργάνωση των παραγωγικών διαδικασιών και επιχειρεί να συμβάλει σε αυτό.